«Sia Mor» har pekt at utmerket to par de vil kjempe med hverandre amusingly for sikker.

«Sia Mor» har laget lister over de store to par dem; nemlig, Phetsaipha Sorchor Wichitpadraew kjemper med Khwan S. Plearnchit og Phomthong Singbansrang kjemper med Rittidate S. Meeudorn Suek Chuchareonmuaithai og Suek Safebuntham. Deretter vil de kjempe med munterhet på grunn av å være medlem av større og mer kjente boksing å tro til eksperter for å betale en masse penger.

 

Dessuten har Suek Chuchareon Muai Thai mandag av 27 juni, 2016 Rachadamnern, Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong og Safebuntham Phakpho opprettet listen over par seg mellom mester fjær vekt Rachadamnern eller Chomphichit Sitsavebuntham hevn av Superball Teemuenglei og andre betydelige; nemlig, Phetsaifah Sorchor Wichitpadraew kjemper med Kwan S. Plernchit, Pomthong Singbansrang kjemper med Rittidate S. Meeudorn, Rachasak Teedet 99 slåss med Chomphikhad Chuwattana og andre.

 

I går kveld, har Sia Mor avslørt om paret seg dette programmet at bortsett fra master de blir hyllet amusingly, det er andre å slåss med hverandre merkelig på grunn av kommer fra store, pålitelig og godt kjent boksing leirene. I tillegg er disse boksing leire Sorchor Wichit Padraew boksing leir, Sia Khwag PK boksing leir og Tee Teedet 99 boksing leir og andre. Tilsvarende inkluderer Rachasak og Superball å kjempe dette programmet, slik det antas at Sia Tee Teedet vil gi en store mengder penger dette spillet. Dermed ekspertene bokser ikke bør gå glipp for å se om dette programmet mandag kl Rachadamnern definitivt.

Leave a Reply